Online jigsaw legpuzzels
met veel variatie en mogelijkheden


Kruimelpad: Home
Onlangs hebben we onze reiswebsites teije.nl en havetravelfun.com helemaal vernieuwd en gebruiken we https met een veilige verbinding. Daardoor konden we echter het puzzelscript van jigzone voor onze puzzels niet meer gebruiken en moesten we een nieuw puzzelscript vinden.
We kregen echter zoveel reactie van puzzelaars die graag de vele afwijkende stukjes weer terug wilden hebben, dat we besloten om een aparte site op te zetten met het oude puzzelscript. Maar helaas heeft jigzone nu alle foto's van derden verwijderd zodat onze 'oude' puzzels ook niet meer te maken zijn met het vertrouwde puzzelscript. All puzzels van reisfoto's zijn daarom alleen nog te vinden op teije.nl.

Hier gaan we wel nieuwe puzzels toevoegen, maar die zijn niet van onszelf en door anderen geupload naar jigzone. We wensen je er veel plezier mee.

Je kunt kiezen uit de volgende hoofdcategoriën:

dieren (eigen foto' en van anderen)
• landschappen en natuur
• bloemen en tuinen
• kunst

Willekeurige puzzel

Oranje Koi, Tropische vissenOranje Koi, Tropische vissen. Iedere keer dat je deze pagina opent, wordt een willekeurige puzzel getoond maar je kunt via de categorieën alle puzzels bekijken en maken!
© Teije & Elisabeth 2000 - 2024